woman, model, girl

Afvallen of aankomen

Wil jij gewicht verliezen en slanker worden? Of wil je gewoon wat meer handvatten krijgen om een gezonde levensstijl te integreren in een druk leven?

Heb je hierbij wat hulp nodig? Dan ben ik graag degene die jou helpt.

Als je op zoek bent naar een quick fix, dan ben je hier niet aan het juiste adres. Ik ga je geen shakes, poedertjes of pillen aansmeren. We gaan samen op zoek naar een levensstijl die voor jou goed vol te houden is.
Hoe we dit gaan doen kun je lezen op de pagina werkwijze.

Sport en Voeding

Sportprestaties hangen natuurlijk enorm af van jouw trainingsschema en je herstel. Wat (helaas) vaak vergeten wordt, is dat voeding hier ook een heel belangrijke rol in speelt!

Niet alleen wát je eet en drinkt, maar ook wanneer je iets eet en drinkt speelt een belangrijke rol in jouw sportprestaties.

Samen kunnen we kijken naar jouw huidige eetpatronen en sportprestaties. Ik zal dit voor je analyseren en samen kijken we of we vanuit hier een coachingstraject moeten opzetten of dat een eenmalig advies voldoende is.

Persoonlijk ben ik voorstander van het afnemen van een pakket; Het leven is erg wisselvallig en zeker in de sport heb je enorm veel wisselende factoren. Ben je bijvoorbeeld geblesseerd? Sport je voor een paar weken wat vaker of iets minder? Je voeding zal hierop aangepast moeten worden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via mijn contactpagina.  

cat, rope, skipping
hands, friendship, friends

Kind en Voeding

Overgewicht op jonge leeftijd kan leiden tot gezondheidsrisico’s, zoals obesitas, hart- en vaatziekten, diabetes en hoge bloeddruk.

Ook op emotioneel gebied kan het zorgen voor problemen. Kinderen met overgewicht worden vaker gepest; dit kan een tekort aan zelfvertrouwen geven.
Het is echter heel erg onverstandig om een kind op jonge leeftijd al op een dieet te zetten en te laten lijnen. Veel verstandiger is het om het gewicht van je kind te stabiliseren en ervoor te zorgen dat jouw kind niet nog meer aankomt. Op het moment dat jouw kind groeit, zal ook het gewicht meer in overeenstemming komen met de lengte.

Veel ouders zitten met enorm veel vragen zoals:

  • Eet mijn kind wel gezond genoeg?
  • Wat mag mijn kind nu op een dag eten en drinken?
  • Wat kan ik nu het beste mee geven naar school?
  • Is mijn kind echt te dik?
  • Wat moet ik doen als mijn kind enorm kieskeurig is en niets wil eten?
  • Wat moet ik doen als mijn kind echt te veel of juist te weinig eet?
  • Hoe heb ik grip op de keuzes van mijn kind als hij op school is?
    Ik help je graag met het beantwoorden van deze vragen. We plannen eerst een gesprek in en bespreken de knelpunten. Vervolgens spreek ik ook een keer met het kind om een goed beeld te vormen van zijn/ haar beleving. Daarna zal ik met een advies komen. Als je het fijn vindt, dan kun je altijd contact met mij opnemen als er nog vragen zijn.

Voor informatie over tarieven met betrekking tot kind & voeding kun je contact met mij opnemen via de contactpagina.

Workshop / Lezing

Ik ben ook in te huren als spreker. Ik kom graag op locatie langs bij jouw bedrijf/ vereniging of school om meer informatie te geven over voeding  of vitaliteit.

Of dit nu is om je medewerkers vitaal te houden of om de leden van jouw (sport) vereniging meer informatie over gezonde voeding te verschaffen. We bespreken samen de mogelijkheden en tarieven.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via de contactpagina.

meeting room, table, screen

Contactgegevens

Cara van den Rijken Voeding & Coaching

Telnr: 06-53426628
Info@caravandenrijken.nl
BTWnr: NL003518797B42
KVKnr: 81011148

Volg mij op de socials voor leuke content
© Cara vd Rijken 2021