Kennismaking

Om een goed beeld van elkaar te krijgen plan ik bij afname van een pakket eerst een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek stellen we ons aan elkaar voor en probeer ik een zo goed mogelijk beeld van jou te vormen.  In dit gesprek bespreken we jouw doelen en leg ik mijn werkwijze en pakketten uit. Dit gesprek duurt ongeveer 10 minuten en zal online plaatsvinden.

Wanneer je een traject wilt gaan starten, geef je dat na dit gesprek via de mail aan bij mij. Je krijgt dan een uitgebreide intakelijst opgestuurd.

Wanneer je wilt gaan voor de maandelijkse coaching, krijg je via de mail een intakelijst opgestuurd. 
*indien er na een kennismakingsgesprek wordt besloten dat er voor een maandelijks traject wordt gegaan, dan zijn de kosten van het kennismakingsgesprek voor de cliënt (€20.00)

Intake gesprek/ Analyse gesprek

Wanneer je een maandelijks abonnement hebt krijg jij jouw advies via de mail opgestuurd. Vragen hierover kun je mij uiteraard meteen via whatsapp of mail stellen.

Wanneer je een 12-weken traject afneemt zullen we dit gesprek online doen. Tijdens dit gesprek bespreken we het anamnese formulier. Deze heb je vooraf ingevuld. Jij hebt je vooraf gemeten en gewogen en je hebt foto’s gemaakt. Dit is soms erg confronterend, maar het is enorm belangrijk om jouw progressie zo goed mogelijk te volgen. We bespreken een stappenplan aan de hand van jouw doelen.

Na dit gesprek ga jij aan de slag met de opdrachten die ik jou meegeef.

Vervolgconsult / Wekelijkse check-in

Dit is afhankelijk van welk pakket jij afneemt.
Heb je gekozen voor maandelijkse coaching, dan stuur jij mij op zondag avond een ingevulde progressie lijst via de mail. Je deelt hierin jouw resultaten en geeft aan wat er goed en fout ging. Je krijgt binnen 2 werkdagen uitgebreide feedback op jouw ingestuurde progressie.

Wanneer je een pakket afneemt vinden de vervolgconsulten online plaats.
Voor een vervolgconsult heb jij jezelf gemeten en gewogen. Tijdens het consult bespreken we jouw progressie tot dan toe. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Heb je andere voorkeuren qua voeding of beweging? Of wil je wat andere aanpassingen.
Ook kun je tijdens het consult vragen aan me stellen waar je tegen aan loopt.  Dit kun je uiteraard ook altijd doen via whatsapp of e-mail. Een vervolgconsult duurt ongeveer 30 minuten.

Contactgegevens

Cara van den Rijken Voeding & Coaching

Telnr: 06-53426628
Info@caravandenrijken.nl
BTWnr: NL003518797B42
KVKnr: 81011148

Volg mij op de socials voor leuke content
© Cara vd Rijken 2021