Wie ben ik?

Hoi!

Ik ben Cara van den Rijken en ik ben 34 jaar oud. In het dagelijks leven werk ik als voedingsconsulent, gesprekscoach, en ben ik in te huren als spreker. Naast mijn werk houd ik enorm veel van mijn hobby ; voetballen. Ik ben hier meerdere dagen per week mee bezig en ben zeer actief in het verenigingsleven. Ook houd ik ervan om lekker met mijn hond Billy te wandelen, of te sporten in de sportschool.

Een aantal jaar geleden was ik nog niet zo actief; ik deed wel aan voetbal, maar daarnaast deed ik niet veel. Ik had last van overgewicht en had hierdoor ook vaak last van vervelende blessures. Doordat ik een chronische darmziekte heb (colitis ulscerosa) dacht ik altijd dat ik niet kon afvallen; wat ik ook probeerde , het lukte niet.

Ik dacht in ieder geval dat ik van alles probeerde; smerige shakes, rare pillen, een waist trainer (ja, echt waar! ) . Ik weet dus uit ervaring heel goed hoe het is om te zwaar te zijn. En ik weet ook heel goed hoe het voelt om niet begrepen te worden door je omgeving of hulpverlener.

Tot ik leerde over de energiebalans; bij mij viel er toen heel veel op zijn plek. Ik ben begonnen met mijn eten bij houden en dit had een enorm effect. Uiteindelijk ben ik ruim 20 kilo afgevallen. Ik had niet het idee dat ik heel veel snapte van mijn eigen lichaam en ik wilde dit wel leren. Dus ik besloot om me in te schrijven  voor de opleiding “Gewichtsconsulent”  bij de NHA. Dit diploma heb ik in 2018 behaald.
Daarnaast heb ik nog verschillende opleidingen gevolgd om mij te specialiseren. Zoals Kind & Voeding, Sportvoeding en heb ik mijn HBO opleiding Sport en Bewegen afgerond.

Ik zelf ben heel recht door zee en probeer mensen op een no nonsens  manier van alles te leren over voeding, gedrag en beweging. Dit kun je ook zien op mijn socials waar ik regelmatig leuke content deel. Ik wind er geen doekjes om en geef cliënten de spreekwoordelijke “schop onder de kont “, wanneer dit nodig is.
Lijkt het jou leuk om een keer kennis te maken? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. Dat kan via de contactpagina.

Contactgegevens

Cara van den Rijken Voeding & Coaching

Telnr: 06-53426628
Info@caravandenrijken.nl
BTWnr: NL003518797B42
KVKnr: 81011148

Volg mij op de socials voor leuke content
© Cara vd Rijken 2021